1. Anasayfa
  2. Makaleler

Ücretsiz Bayilik Veren Firmalar

Ücretsiz Bayilik Veren Firmalar
0

Girişimciler tarafından sıklıkla araştırılan konulardan birisi ücretsiz bayilik veren firmalardır. Yeni bir işe başlamak için bir yerle anlaşma yapmak mantıklı gelebilir. Bunun için herhangi bir ücret ödemeden iş kurmak girişimciler için güzel bir seçenektir. İşi kurarken masraflara göre hareket etmek gerekir. Bu masrafların üzerine bayilik ücreti verildiği zaman işler daha kötü durumda olabiliyor. Girişimciler sermaye istemeyen ve ücretsiz bayilik alabileceği firmaları istemektedir.

NanoPlus Hydroson – Safe Step Bayiliği

Türkiye’de ücretsiz olarak bayilik alabileceğiniz firmalardan birisidir. Bu firmayla birlikte temizlik bakım ürünleri konusunda bir işe girebilirsiniz. Bu işe girmek için 25 bin lira sermaye gerekiyor. Firmadan ücretsiz bir şekilde bayilik almak için iletişime geçebilirsiniz.

HortumMatik Bayiliği

Hortummatik ürününü satan bir firmadır. Elinde olan ürünleri satmak üzere herkese bayilik vermektedir. Firmadan bayilik alan kişiler ürünleri %50 kar oranıyla satabilecektir. Bu bayilik için kişilerin elinde en az 1500 lira sermayenin bulunması gerekir.

Lezizhan Çiğköfte Bayiliği

Çiğ köfte işleri genel anlamda her zaman çok iyi iş yapar. Türkiye’de bayilerini sürekli olarak arttıran Lezizhan, günümüzde 120’den fazla bayiliği bulunmaktadır. Ücretsiz bir şekilde bayilik alabileceğini gibi müşteriler bu yerin çiğköftesini bir hayli beğenmektedir. Bayilik almak için firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Anadolu Çiğköfte Bayiliği

Ücretsiz bayilik almak istiyor ve çiğköfte üzerinden satış yapmak istiyorsanız Anadolu Çiğ köfte üzerinden bayilik alabilirsiniz. İsim hakkı ücreti ödemek istemeyen herkes buradan ücretsiz olarak bayilik alabilirsiniz.

Oba Döner Bayiliği

Yemek sektöründe ücretsiz bayilik almak istiyorsanız Oba döner üzerinden bayilik alabilirsiniz. Türkiye’de 10’dan fazla bayisi bulunmaktadır. Ücretsiz olarak bayilik vererek daha fazla şubeye ulaşmak için girişimcileri teşvik eder.

Çaytaze Çay Bayiliği

İçecek sektöründe var olmak isteyen kişiler Çaytaze Çay adlı firmayla iletişime geçebilir. Özellikle alışveriş merkezlerinde hizmet verir. Bayilik alan kişilerde çay standı kurabilir. Bu bayiliği almak ücretsiz fakat iş kurabilmek için 30 bin lira sermayenin olması gerekmektedir. Firmadan bayilik alabilmek için internet üzerinden araştırma yaparak numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir