1. Anasayfa
  2. Türk Telekom Bedava internet

Türk Telekom (Avea) Ek internet Paketi Nasıl Yapılır?

Türk Telekom (Avea) Ek internet Paketi Nasıl Yapılır?
0

Türk Telekom (Avea) Ek internet paketlerinden en özellerini sizler için tek tek derleyip konumuza eklemekteyiz. Daha uygun Avea ek internet paketlerinden yararlanmak için sık sık sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu konu altında yayınlanan Türk Telekom Ek internet paketleri ücretlidir. Türk Telekomun sunduğu bu paketler kendi web sayfası üzerinden alınmaktadır ve sadece bilgilendirme amaçlıdır.

1. 4.5G’ye Özel Tamamla 10GB Kampanyası

ÜCRET: 15TL/Ay   TAMAMLA 10GB yazıp 5555‘e gönderin.
  • Kampanyadan 13.09.2017 öncesinde Türk Telekom Faturalı Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel müşterilerimiz yararlanabilir.
  • 10GB’a tamamla kampanyasına; 4.5G’ye uyumlu cihazı ve simkartı olan, BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri, data tarifeleri ve Ortak tarife haricindeki en az 3GB en fazla 7GB internet içeren tarifelerde bulunan tüm müşterilerimiz kaydolabilir.
  • Kampanya kapsamında müşterilerimizin tarifelerindeki internet kotası, tarifelerine ek olarak tanımlanacak taahhütlü internet paketi ile toplam 10GB’a tamamlanacaktır.
  • Paket ücreti pakete kayıt ilk 12 fatura dönemi için 15TL’dir, 12 fatura dönemi sonrasında paket ücreti 25TL’dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dâhildir.
  • Taahhütlü ücret 12 fatura dönemi boyunca pakette kalma taahhüdü veren müşteriler için geçerli olacaktır. 12 fatura dönemi paketi kullanma sözü vermeyen müşterilerimiz kampanyadan yararlanılamaz.
  • Paketin içerdiği internet hakkı bir fatura dönemi sonuna kadar geçerli olacak ve müşteri iptal etmedikçe otomatik olarak yenilenecektir. Kampanyaya sadece 1 kez kayıt olunabilir.
  • Paketler kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.
  • Söz konusu paketin; ilk 12 fatura dönemi içerisinde iptal edilmesi, hattın kapatılması, başka bir operatöre taşınması, şirketimiz tarafından haklı bir nedenle kapatılmasına neden olunması, faturasız bir tarifeye geçiş yapılması, devredilmesi, fatura ödenmemesi hallerinde paket aboneliği sona erecek ve müşterilerin son faturalarına paket taahhüdü kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Paketin satın alındığı fatura dönemi için aylık ücret hesaplaması yapılırken; aktivasyon tarihiyle paketin tüketilme durumu dikkate alınır. Paketin satın alındığı ayın fatura dönemi sonuna kadar, paketin tamamı kullanıldığında paketin tam ücreti yansıtılırken, paketin tamamının kullanılmadığı durumda ise gün bazlı ücretlendirme yapılacaktır.
  • Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Şirketimiz internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir