1. Anasayfa
  2. Haberler

Tesla Yatırımcıları Elon Musk’a İsyan Etti

Tesla Yatırımcıları Elon Musk’a İsyan Etti
0

Attığı ilginç tweetler ile firmanın hisse değerini devamlı olarak düşüren Elon Musk’a yatırımcılar tarafından uyarı yapıldı. Tesla yatırımcıları bundan sonra Elon Musk’un attığı tweetleri okumak istemediğini ifade ediyor.

SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, en tartışmalı, başarılı ve meşhur iş adamlarından biridir. Bütün bu başarılarının yanında çok fazla eleştirilen ve tartışılan adam olmasını sağlayan ise, aklındaki her şeyi sosyal medya ile hiç çekinmeden milyonlarca kişi ile paylaşmasıdır.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Tesla hakkında yanıltıcı iddialar da bulunması nedeni ile az bir zaman önce Tesla CEO’su Elon Musk için soruşturma başlattı. Dahası Tesla ve Musk’a toplam olarak 40 milyon dolar ceza kesildi. Ayrıca Musk’un görevini bırakması gerektiği de belirtildi.

Bu cezadan sonra Twitter üzerinden tekrardan çok tartışılan bir tweet daha atan Elon Musk, ‘’SEC harika işler yapıyor ve isim değişikliği yerinde bir karar’’ diye açıklama yaptı. Bu şekilde SEC’e olan öfkesini de dile getirmiş oldu. Bu Tweet ile Musk, içini rahatlatmış olsa da yatırımcılar onun fikrine katılmıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir