1. Anasayfa
  2. Haberler

Samsung’un Karma Gerçeklik Başlığı HMD Odyssey+

Samsung’un Karma Gerçeklik Başlığı HMD Odyssey+
0

Samsung, yeni Odyssey Windows Karışık Gerçeklik başlığını hayata yakın deneyimler sunacağı ve gerçeğe sadık görüntüler adı altında tanıtımlarını gerçekleştirdi. HMD+ geçtiğimiz sene piyasaya çıkan HMD’nin varisi olması bekleniyor.

Şimdilerde Amerika’da Microsoft Store ile samsung.com üzerinden satışı gerçekleştirilen cihaz, yakın bir zamanda Çin, Hong Kong, Güney Kore ve Brezilya gibi ülkelerde de satışa çıkacağı düşünülüyor. Cihazın Amerika fiyatı 499 dolar olarak belirlendi. Anti-SDE isimli teknoloji, bazı zamanlarda görüntüde meydana gelen pikselleşme ile piksellerin ayrılması gibi problemleri yok etmesi için özel olarak tasarımı gerçekleşti. Bu teknolojiyle PPI değeri bir önceki versiyona göre 2 katına çıkarılmış durumda.

Samsung HMD Odyssey+ 2 3.5 inçlik ekran özelliği bulunuyor. Böylece göz başına 1440×1600 piksel çözünürlük elde edilmiş oluyor. Yeni cihazda, görüntüyle uyumlu bir şekilde çalışan 3 boyutlu ses teknolojisi de yer alıyor. Kontrol için 6DOF kontrol kumandasına sahip olan cihaz, oldukça hafif olarak tasarımı yapılmış. Cihazın toplam ağırlığı yalnızca 590 gramdır.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir