1. Anasayfa
  2. Oyun

GTA 6 hakkında bilinen detaylar

GTA 6 hakkında bilinen detaylar
0

GTA 6, geçtiğimiz aylarda firma tarafından duyurulan, sonrasında net bir bilgi açıklanmayan yani gizemlere karışan bir oyun oldu. Ekibin GTA 6 ile ilgili çalışmalar yaptığını dile getiren firma, ilerleyen zamanlarda GTA 5’e ağırlık verme kararı alıp PlayStation 5’te GTA 5’in güncellenmiş sürümünü yayınlama kararı aldı. GTA 6 hakkında şu anda bazı detaylar biliniyor.

GTA 6 hakkında bilinenler

Firma, GTA 6 için yeni bir sisteme geçiş yapacağını duyurdu. Planlanan sisteme göre GTA 6 küçük çaplı bir haritada geçecek. Yani küçük çaplı bir harita olmasına karşın daha detaylı ve daha gerçekçi grafiklere sahip olacak. İlerleyen zamanlarda ise bu harita DLC paketleri ile genişleyecek, daha farklı mekanlar açılacak.

Ekibin böyle bir karar almasının nedeni geçtiğimiz yıllarda zaman zaman meydana gelen Rockstar Games skandalları olması. Firma, oyunun yetişmesi için çalışanları sıkı bir şekilde uzun süreyle çalıştırıyor. Bu da firmanın böyle bir karar almasına neden oldu. Bu durum çalışanlar için güzel bir fırsat sunarken oyuncular için de daha detaylı özellikler sunabilir.

GTA 6 hakkında bilinen bir diğer detay ise oyunun senaryo çalışmalarının başladığı. Senaryo ekibinin yeni senaryo için yüzlerce sayfa senaryo hazırladığı biliniyor. Şu anda GTA 6 ne durumda bilinmiyor fakat firmanın 2021 yılında PlayStation 5 için çıkacak olan GTA 5’e hazırlık yaptığı biliniyor.

GTA 6’da olması gerekenler

GTA 6 oyununda oyuncuların beklediği bazı özellikler bulunuyor. Henüz GTA 6’nın hangi özelliklere sahip olacağı açıklanmasa da bu özelliklerin GTA 6’da bulunması muhtemel. Bu özelliklerden birisi çevredeki karakterler ile etkileşime girme, ilişki puanını yükseltme. Bu durum oyunu daha eğlenceli hale getirirken RPG havası da katacaktır.

Oyuna eklenmesi beklenen bir diğer özellik oturma sistemi olmaktadır. Karakter yere, koltuğa, banka veya herhangi bir yere oturabilir. Aynı şekilde tuvalet sistemi, açlık sistemi, su ihtiyacı sistemi gibi sistemlerin de oyunda olması gerçekçiliği bir kademe daha arttıracak bir olay olacak.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir