1. Anasayfa
  2. Haberler

Google Pixel 3 XL için Dayanıklılık Testi Yapıldı

Google Pixel 3 XL için Dayanıklılık Testi Yapıldı
0

Google’ın yeni Pixel 3 XL modeli için JerryRigEverything adında YouTube kanalı cam dayanıklılığı testi uyguladı. Ortaya çıkan sonuçlar etkileyici görünüyor.

Pixel 3 XL kullanıcı deneyimleri ve günlük yaşamdaki kullanım hakkındaki yorumlar hızla artış gösterdi. Testler, incelemeler ve ayrıntılar yabancı medya yayıncıları tarafından aktif şekilde paylaşılmaya devam ediyor. YouTube kanalı, yeni aldığınız telefonu ne kadar dikkatli korumanız gerekiyor adı altında aklınızdaki soru işaretlerini yok edecek video çekti. Ortaya çıkan sonuçlara göre bükülme olmuyor ama dikkat edin çizilme ihtimali yüksek.

YouTube kanalı JerryRigEverything’in bükülme testi için ana test diye açıklanabilir. Fakat Pixel 3 XL alüminyum çerçevelere sahip olması nedeniyle bu testi uygulamak için esnek olduğu söylenemez. Lakin çizilmeler anlamında endişe yaşamanızda yarar bulunuyor. Pixel 3 XL modelinin birkaç teknik ayrıntılarından da bahsetmek gerekirse, cihazın 6,3 inç boyutunda QHD+ çözünürlüğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Dahası Gorilla Glass sayesinde darbe ve çizilmelere karşı koruma sağlıyor. Cihazda 1 arka ve 2 ön kamera yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir