1. Anasayfa
  2. Haberler

Gmail’de Yer Alan Aktif Hesap Sayısı 1,5 Milyarı Geçti

Gmail’de Yer Alan Aktif Hesap Sayısı 1,5 Milyarı Geçti
0

Çağımızda popüler e-posta servisi olan Gmail’in aktif hesap ile kullanıcı sayısı hakkında ayrıntılar belirtildi. Gmail, her 10 kişiden 9’una muhtemelen hizmet sağlayan e-posta servisi olmaktadır. Google’a ait bu sistem birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Android cihazlarda yapmak istediğiniz tüm işlemler için de buna ihtiyacınız olacak.

Anlaşılan bundan kaynaklı bir durumdan olacak ki Gmail, son dönemde çok hızlı büyüme gösteriyor. Dolayısıyla günlük hayatta herkesin bir parçası olmayı da kat kat başarıyor. Gmail, çok fazla büyük ve bilindiği üzere eski bir servis. Google, bundan birkaç sene önce servisin aktif kullanıcı sayısının milyarı geçtiğini ifade etmişti. Bu yükselişi hızlı bir şekilde devam ettirdi ve geçen senelerin ardından Gmail’in kullanıcı sayısında %50 artış yaşandı. Bu da şu anlama geliyor her 5 kişiden 1’i Gmail’de aktif hesabı bulunduğu ifade ediliyor.

Gmail’de yer alan her hesap, aktif kullanıcı olarak sayılıyor. Dolayısıyla bu sayıyı kullanıcı sayısı dışında mevcut hesap sayısı olarak görülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir