1. Anasayfa
  2. Oyun

Call of Duty Mobile Yeni Bir Oyun Modu ile Gündemde Yer Alıyor

Call of Duty Mobile Yeni Bir Oyun Modu ile Gündemde Yer Alıyor
Call of Duty Mobile Yeni Bir Oyun Modu
0

Günümüzde çok sayıda kullanıcı tarafından aktif bir şekilde oynanan oyunların başında Call of Duty Mobile oyunu gelmektedir. Bir neslin efsanesi olan bu oyunun halen kullanıcı sayısı çok fazladır. Birçok kişi tarafından tanıtıldığı günden itibaren oynanan bir oyundur. Oyun tanıtıldığı günden beridir yaklaşık 500 milyon indirmeyle bu alanda ne kadar iddialı olduğunu açıklıyor. Call of Duty Mobile oyunu içerisinde yer alan oyuncuları sevindirecek haberle karşınıza geliyor. Bu haber bir oyun modu ile beraer geliyor. İkincil Silah olarak söylenen yeni Oyun Modu ile geleceği söylenen bu oyun türünün gündemde olması sevindiriyor.

Geçen günlerde Çin’de yayınlanan bu oyun ülke çapında yaklaşık 50 milyon indirme sayısına ulaşmıştır. Call of Duty özellikle sürekli geliştirdiği oyun modları sayesinde halen gündemde yer alan ir oyundur. Sürekli çıkardığı yeni oyun modlarının arasına bir yenisinin daha ekleneceği söylenenler arasında yer alıyor. Kullanıcıların beğenisini kazanan oyun modlarının bazıları Call of Duty oyununda kaldırılmıştır.

  • Pumpkin Confirmed
  • Halloween Standoff
  • Attack of the Undead

Gibi oyun Modları kaldırıldı. Ancak yakın zamanda yeni Oyun modlarının geleceği konuşulmaktadır. Yeni geliştirilen oyun modunun adı İkincil silah olarak belirtilmiştir. Bu oyun türünde klasik 5 v 5 modu ön plana çıkıyor. Ancak bu oyun türünde oyuncular yalnızca kendi ikincil silahını tercih edebilecektir. Bu oyun türünün yayınlanmasıyla birlikte şirket tarafından düşünülene göre daha fazla rekabetin artacağı ön görülüyor.

Call of Duty Mobile Yeni Bir Oyun Modu ile Gündemde Yer Alıyor
Call of Duty Mobile Yeni Bir Oyun Modu ile Gündemde Yer Alıyor

Call of Duty Mobile Oyun Modları

Call of Duty oyununda çok sayıda oyun türü yer alıyordu.. Sürekli olarak geliştirilen oyun türleri kullanıcıların daha çok heyecanla oyunları oynamasına neden oluyordu. Özellikle Capture The Flag yani bayrak kapmaca oyun türü en çok sevilen oyun türleri arasında yer alıyordu. Yeni gelecek oyun türleri arasında buna benzer olarak Capture The Hold oyun türünün geleceği bilinmektedir. Oyuncular bu oyun türünde 8 dakika sürecek olan 2 turda toplamda 3 kez bayrakları kazanması gerekecektir. Bu oyun türüyle oyuncular daha fazla zevk alacak.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir